Aromatherapie ModuleIeder persoon is uniek. Met deze module kunt u aan de hand van het unieke profiel van uw cliënt de best werkzame etherische oliën selecteren. Naast de meest aanbevolen etherische oliën creëert het systeem ook een lijst met oliën die niet aanbevolen worden voor gebruik bij deze cliënt.  

 

 

Met deze module kunt u: 

 

Individueel kiezen voor essentiële oliën ter correctie van psycho-emotionele stoornissen. Een gevarieerde keuze maken van etherische oliën om zelf oliën samen te stellen voor Panchakarma (reiniging) en Rasyana (verjonging) behandelingen. Een persoonlijke massage olie maken voor diverse aandoeningen. Een zeer gedetailleerde beschrijving en methode van toepassing van de etherische oliën verkrijgen.

 

Bovendien creëert deze module een bijzonder accurate conclusie voor de cliënt.  Een onmisbare hulp voor ieder professioneel werkende natuurgeneeskundige arts of therapeut. Het aroma's  in groen zijn uitstekend te gebruiken en helpen bij het genezen of herstellen van de disbalans, de aroma's in het geel kunnen gebruikt worden en wat in het rood staat blokkeren uw cliënt waardoor de klachten alleen maar toenemen.