VedaPulse voor Ayurvedea Practitioner

 

VedaPulse is een expertsysteem, waarmee Ayurvedische specialisten een objectieve analyse van Vikruti (balans van Doshas en subDoshas, Agni Dhatu, balans van Pancha Mahabhuta, “Puls van de organen”) kunnen uitvoeren en deskundige aanbevelingen kunnen opstellen voor een individuele Dieet-therapie, Kruidentherapie, Aromatherapie en levensstijl gericht op de persoonlijke conditie en de basisbeginselen van Dravya Guna (Rasa, Guna, Virya, Vipak, Doshagnata, Roga, Prabhava).

 

Waarom Vedapulse?

 

VedaPulse werkt op de kruising van oosterse en westerse ideeën. Het synthetiseert het beste uit Oost en West - een geavanceerde methode voor het evalueren van het stressniveau en duizenden jaren ervaring in puls-analyse. Bovendien is het een heel complex systeem voor het deskundig toepassen en het automatiseren van aanbevelingen, gebaseerd op testen van het lichaam.

Vedapulse kan helpen antwoord te geven op belangrijke vragen:
 

  1. Welk energieniveau heeft het lichaam? Is dat genoeg voor het behoud van een goede gezondheid?
  2. Welke organen en systemen lijden aan een gebrek aan energie en welke werken juist hoge onder druk?
  3. Evaluatie van het type fysiologische samenstelling, op basis waarvan u afzonderlijke aanbevelingen kunt maken voor het terugwinnen van evenwicht in het lichaam en het activeren van het zelfherstellende mechanisme.
  4. Wat is het huidige stressniveau in het lichaam? Welke reactie op stress is gebruikelijk voor het lichaam? Wat kunnen de bijwerkingen van zulke reacties zijn? Hoe gevaarlijk is dit?
  5. Een heleboel antwoorden over hoe energie hersteld en de dynamiek van de functionele status beheerst kan worden.